Plantgeleidsysteem Dakbeveiliging

Plantgeleidsysteem Dakbeveiliging

Plantgeleidsysteem Dakbeveiliging Staalkabels Gaasweefsel Kabeltechniek Kabelconstructies Kabel Design Kunststof Gaasnetwerken RVS Roestvrijstaal Kabels.

Plantgeleidsysteem Dakbeveiliging – Eind 2015 hebben we een plantgeleidesysteem aangebracht op de gevels van een nieuwbouwproject aan de Karel de Grote laan te Eindhoven. Het ging om drie blokken met verschillende appartementen voor de Stichting Woonbedrijf uit Eindhoven.

Plantgeleidsysteem Dakbeveiliging – Onze opdrachtgever, BTL Realisatie, is gespecialiseerd in groene projecten. De leidraad bij het ontwikkelen van deze appartementenblokken was dan ook duurzaam bouwen. Wij konden hierop inspelen door een groen plantgeleidesysteem aan te brengen gebaseerd op ons Blue Wave WDS programma. In eerste instantie hadden we een rechthoekige vorm voor ogen, maar de architect had een voorkeur voor een speelsere uitstraling van het geheel. Wij hebben hierop een aangepast voorstel gedaan en in samenwerking met de bouwonderneming, Heijmans Bouw BV, een werkbaar en uitvoerbaar plan gemaakt en uitgevoerd.

Plantgeleidsysteem Dakbeveiliging – In samenspraak met verschillende partijen is zo een mooi plan tot stand gekomen. Mede door onze flexibiliteit en de gewoonte te werken via korte lijnen heeft Kabel Design ook dit project weer tot een goed einde gebracht.

Bij dit project bestond op de dakterrassen een onveilige situatie. De ruimte tussen de vloer en bakken was te groot, er bestond een mogelijkheid om hier onder door te kruipen. Met het aanbrengen van kabels van 5mm hebben we dit op een eenvoudige en veilige wijze weten op te lossen.

Nieuwe webshop live!

Het is eindelijk zover, de nieuw webshop is live! De afgelopen maanden is er hard gewerkt om alle artikelen en teksten in te voeren en dit is het resultaat. Wij gaan er van uit dat het artikel wat u zoekt in de shop aanwezig is maar mocht dat toch onverhoopt niet zo zijn neem dan contact met ons op en wij zoeken naar een oplossing.

KABELDESIGN STAALKABELS GAASWEEFSEL KABELTECHNIEK KABELCONSTRUCTIES EN KABELPRODUCTEN U zoekt voor uw project een constructieve oplossing met (kabel)producten van RVS of Kunststof? Bezoek onze webshop – Bouw en Industrie – Groen Geleiding – Roestvrijstaal – Sport – Tuin en Agro – Kabel Design maakt totaaloplossingen, zowel in de RVS staalkabel producten als ook in de kunststof gaasnetwerken/producten. Hierbij staat een klantspecifieke benadering, kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek van onze producten centraal. De oplossingen van Kabel Design vindt u terug bij toepassingen in: Architectuur, groenprojecten, nieuwbouw en sportverenigingen.

2017-01-08T11:03:52+00:00 7 januari 2017|Categorieën: Groengeleiding, Tuin en Agro|Tags: , , , , |Reacties uitgeschakeld voor Plantgeleidsysteem Dakbeveiliging

Send this to a friend